Welkom bij Bijbanaan

Vanaf nu hoef jij geen tijd meer te verspillen aan het zoeken van een bijbaan. Volg @bijbanaan.amsterdam op Instagram en er komen talloze toffe bijbaantjes op jouw pagina voorbij. Interesse in een bijbaan? Solliciteer dan nu!

Zo werkt Bijbanaan

format

Volg ons op instagram

Dit is het enige wat je hoeft te doen om op de hoogte te blijven van de leukste bijbaantjes in Amsterdam.

format

Check de vacatures

Ga naar onze Instagram pagina om alle openstaande vacatures te bekijken.

format

Interesse in een vacature?

Ga naar onze website, klik op ‘Solliciteer direct’ en reageer op de vacature die jou leuk lijkt!’

format

In progress

Het bedrijf waar jij voor hebt gesolliciteerd, heeft je sollicitatie ontvangen en zal contact met je opnemen wanneer jullie een match zijn.

format

Let’s work

Sollicitatie achter de rug? Dan is het nu tijd om aan de slag te gaan bij jouw nieuwe werkgever!


Vacatures

Volg ons op instagram!

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Tips and tricks voor een rock’n roll sollicitatie!

Solliciteren is heel leuk, maar kan ook spannend zijn. Wij helpen jullie graag met het opmaken van een CV en motivatie, zodat de kans groter is dat jullie voor een sollicitatiegesprek worden uitgenodigd!

Let op!

Een toekomstige werkgever checkt altijd wie jij bent door op internet op zoek te gaan! Verwijder dus foto’s die niet geschikt zijn om aan je toekomstige werkgever te laten zien. Je kunt ook je profiel op privé zetten zodat ze niet elke foto van jou kunnen zien! Bedenk dat jouw toekomstige werkgever niet alleen het internet doorzoekt maar ook je Facebook, Instagram en andere social media kanalen bekijkt.

Tips voor je motivatie

  1. Stel jezelf voor.
  2. Vertel waarom jij bij het desbetreffende bedrijf wilt solliciteren. “Het lijkt me een leuk bedrijf” is niet genoeg. Benoem specifieke onderdelen die jouw interessant lijken.
  3. Waarom moet jij gekozen worden? Heb je relevante kwaliteiten/ervaringen? Beschrijf jouw sterke punten met betrekking tot de vacature waarvoor je de motivatiebrief schrijft.
  4. Eindig jouw motivatiebrief met een duidelijk argument waarom jij geschikt bent voor de vacature (maar ga niet overdrijven).
  5. Sluit je brief af met de wens om uitgenodigd te worden voor een persoonlijk gesprek om je sollicitatie te kunnen toelichten.
  6. DE CHECK! Laat je ouders, vrienden of familie je brief doorlezen. Vaak hebben ze nog goede feedback!

Ben je uitgenodigd voor een sollicitatie? Voor de sollicitatie hoef je echt niet je pak uit de kast tevoorschijn te toveren, maar kom niet in je joggingbroek op sollicitatie. Neem zelf initiatief tijdens jouw sollicitatie! Schud de hand en stel jezelf voor als je binnenkomt (en een frisse adem is fijn maar kauwen op kauwgum tijdens een sollicitatie is not done). Wees jezelf en wees geïnteresseerd in wat je taken gaan zijn. Stel vragen wanneer je iets niet snapt! Tot slot, sluit het gesprek af door te bedanken dat je mocht komen en geef hem/haar weer een hand voordat je de deur uit loopt!

Het team

Veerle – CEO


Contact

Nog prangende vragen? Schroom niet en mail ons, wij helpen je graag.